Jdi na obsah Jdi na menu
 


První letošní brigáda 6. - 8.3.2015

Drazí kamarádi,

za dobré paměti musím napsat pár slov k naší první letošní brigádě.

Drazí kamarádi,

za dobré paměti musím napsat pár slov k naší první letošní brigádě.

Myslím, že pro náš "Dolíček" byla dost zásadní. Z fotek, které se zcela jistě brzy objeví na "rajčeti" to bude všem hned jasné.

Byla to fakt dřina - zkácet vzrostlý strom v těsné blízkosti chaty byl pro naše "pány kluky" oříšek. Ale není nic, s čím by si neporadili. Takže bez ztráty kytičky, strom padl. No, nemusíte se bát, zasadíme místo něj novej :-), ale tentokrát už někam jinam :-). Chvíli to teda vypadalo, že to, co naší chatičku srovná se zemí, bude HON. Ale nakonec to kluci zvládli opravdu perfektně a chata stále stojí :-).img_20150307_112353.jpg

Protože už vloni kluci udělali projekt, na kterém gril stojí na kraji chaty, vedle udírnička a před venkonví kuchyní hezky stojí bar, pár lavic, ..... . Prostě paráda. Letos to nabere reálné podoby.

Gril už není tam kde byl. Bohužel pokus, přestěhovat gril na vidlích HONU, selhal :-). Takže ho teď, cihlu po cihle, budou znovu stavět.

Pevně všichni věříme, že letošní grilovací sezonu neprošvihneme a budeme Vás všechny moct pozvat do "NOVÉHO".

img_20150311_180428.jpg

Ještě musím pochválit dámskou část osazenstva. Jasně, trochu si ohřát polívčičku :-). Ani my jsme se neflákali. Vyhnali jsme z chaty myši :-), bohužel si myslím, že ne všechny :-). Vyhodily jsme věci nepotřebné. No, to myslím, že taky ne všechny nepotřebné :-). Znáte to, všechno se hodí. Vypřášily peřiny, vyhnaly pavouky, .... . Hlavně jsme se postaraly o hladové krky. A nikdo si tedy nestěžoval :-).

Musím taky pochválit naši Elenku. Krásně se postarala o malé děti. Bez ní bychom na ten úklid neměly vůbec klid.

Byl čas i na zábavu. Tento týden oslavili tři z nás svátek, tak bylo co slavit. Ale vše ve vší počestnosti. Přece se muselo taky pracovat :-).

Tímto děkuji všem našim kamarádům za pomoc. Bez nich bychom to nezvládli.

Pevně věřím, že nadšení z nás nevyprchá a všechny naplánované přestavby a akce společně zvládneme.

PŘECE ŽIVOT JE TAK KRÁSNEJ.

Přeji všem dobrou noc a sladké sny.

 

Náhledy fotografií ze složky Brigády