Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sobota v Praze

Netrvalo to dlouho a někteří z nás byli opět spolu.

Společně jsme se rozhodli navštívit výstavu "Gateway to space".

A protože nám to Miloš perfektně naplánoval, měli jsme čas i na spoustu jiných věcí.

Před výstavou jsme navštívili Matějskou pouť. Nekteří z nás se svezli na bobové dráze (kupodivu nám nebylo ani špatně) a někteří si dali jízdu na autodromu. No, někdy je prima vrátit se do dětských let a trochu si to užít.

Pak nás čekala víc než hodina zajímavostí z vesmíru. Bavilo to dospělé a kupodivu i děti. Kdypak se vám totiž poštěstí sáhnout si na měsíční kámen nebo pobýt ve vesmírné stanici MIR.

Prostě zážitek.

A jako bonus tohoto skvělého dne byl hokej téměř v přímém přenosu. V sobotu naši hokejisté hráli o postup do finále. Našim protivníkem byli hráči Kanady. Vyrazili jsme tedy k O2 aréně. Před arénou vyrostlo podium a velká obrazovka, na které jsme mohli sledovat hokej v přímém přenosu. Když fandí tři tisíce lidí, tak je to fakt síla. Sice naši hokejisté nevyhráli, ale byl to fakt zážitek. Být přímo v Aréně musel být ale fakt hukot. Bylo to slyšet až ven.

Před O2 arénou

A protože metro bylo po zápase plné fanoušků, vyrazili jsme na vysočanské nádraží (pěškobusem). Počasí bylo přímo luxusní. Na obloze ani mráčku.

Takže pár kroků pro nás nebyl problém.

Pak už nás čekala jen cesta domů. Rychle to uteklo.

Byl to prostě báječný den.