Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.ročník Orlická 17-ka

Na našich stránkách vás informujeme o našich vodáckých aktivitách a proto se vám musíme pochlubit s naším dalším (již druhým) startem ve vodáckém závodu: ORLICKÁ 17-KA.

Drazí kamarádi,

Vzhledem k loňskému úspěchu naše ambice pro tento ročník byly veliké. Leč musíme přiznat, že bohužel se nezadařilo úplně dle našich představ. Nejdříve to vypadalo, že k nízkému stavu vody budeme muset části trati přenášet ale vzhledem nočnímu vydatnému dešti voda přibývala až nakonec ve 12hodin v Kostelci teklo až 40m3 vody.

Závod byl opravdu náročný protože při tomto stavu hladiny se muselo včas vyhýbat větvím a stromům, které plavaly mezi námi. Vzhledem k tomu jsme se s Petrem i jednou cvakly. Ale celkově náš čas stačil na 4.místo.

Z 16-ti přihlášených posádek dojelo do cíle 8 a mezi nimi byla i druhá posádka Chotivské party s háčkem Mišákem a na kormidle s Martinem R. kteří dorazily na osmém měřeném čase. Jeli spolu poprvé a o to to pro ně bylo těžší. Proto jim gratulujeme a věříme, že příští rok se opět potkáme na startu.

 Celkové pořadí naleznete na:Orlicka 17

 

Náhledy fotografií ze složky 3.ročník Orlická 17-ka